Workshopjainkhoz szállást nem biztosítunk, de vannak szállásadó partnereink, akiket kiemelten ajánlunk, és akikkel hosszú ideje szoros együttműködésben vagyunk. Természetesen az alábbiakban ajánlott szállásokon kívül mindenki választhat bármi más lehetőséget is, ebben az esetben is segítünk a foglalásban, illetve a szállások ellenőrzésében.

 

Apartment Helios ★★★★

Cataniától 14 kilométerre, Acirealéban található a 12 személy elszállásolására alkalmas Hélios Apartman, a város legelegánsabb környékén, csodálatos panorámával.

A lakásban 5 kétszemélyes szoba található (3 franciaágyas és 2 kétágyas), illetve egy kádas és egy zuhanyzós fürdőszoba, amelyet a vendégek közösen használnak, akárcsak a felszerelt konyhát, étkezőt és nappalit.

A lakáshoz tartozó terasztól még a tenger is látszik, az aparman közvetlen közelében számos szupermarket, üzlet és olcsó étkezési lehetőség (a ház aljában van az egyik legjobb elviteles pizzás, kifőzde, grillcsirkés, stb.) van, a Piazza Duomo 5 perc sétára található.

A workshopok tantermi foglalkozásait szintén a Piazza Európán található stúdiónkban tartjuk, amely 1 perc sétára található, ugyanezen a körtéren.

A lakásban TV és WIFI is van, amit a vendégek szabadon használhatnak.

A szoba ára (1 és 2 főre is!) 40 EUR/nap, közös fürdőszoba és konyha használattal.

Apartment Bouganville e Umberto

Cataniától 14 kilométerre Acireale központjában, közvetlenül a Piazza Duomo mellett található két egyedülálló apartman, mindkettő két személyes, saját konyhával és fürdőszobával.

Ugyanebben a háztömbben lehetőség van szobát is bérelni saját fürdővel (franciaágyas) vagy közös használatú fürdővel (franciaágy+1 egyszemélyes ágy). A lakásban nincs konyha, de van egy hatalmas panorámás terasz, és egy közös reggeliző is.

A különálló apartmanok ára 50 EUR/nap, míg a szobabérlés ebben az esetben is 40 EUR/nap.

A különálló apartmanokban lehetőség van kisgyerekeknek utazóágy elhelyezésére is.

A szobák és az apartmanok is nagyjából 5 perc sétára vannak a Piazza Europa-tól, ahol a workshopok tantermi óráit tartjuk.
A közelben szupermarket, számos bár és étterem található.